Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.

Sekretessregler

Träder i kraft: December 2017

Dessa sekretessregler gäller för www.boondaree.com som ägs och drivs av Boondaree Home Resort. Sekretessreglerna beskriver hur vi samlar in och använder de personuppgifter som du anger på vår webbplats: www.boondaree.com. De beskriver också vilka val du har gällande hur dina personuppgifter används och hur du får tillgång till och kan uppdatera dessa uppgifter. Vi kan komma att ändra dessa sekretessregler då och då så besök den här sidan regelbundet för att hålla koll på uppdateringarna

Vilka slags personuppgifter vi samlar in.

Personuppgifterna som vi samlar in är bland annat:

  • Ditt för- och efternamn, mejladress, telefonnummer och adress.
  • Kortuppgifter (korttyp, kortnummer, namn på kortet, utgångsdatum och säkerhetskod).
  • Information om gästers vistelser som in- och utcheckningsdatum, särskilda önskemål, iakttagelser om dina preferenser (som rumstyp, faciliteter eller andra tjänster som används).
  • Information som du uppger angående dina preferenser gällande marknadsföring eller om du deltar i enkäter, tävlingar eller erbjudanden.

Även om du i slutänden inte gör någon bokning när du besöker vår webbplats så kan vi samla in viss information som t.ex. din IP-adress, vilken webbläsare du använder samt information om din dators operativsystem, applikationsversion, språkinställningar och vilka sidor du tittat på. Om du använder en mobil enhet kan vi även samla in data som identifierar din mobila enhet, enhetsspecifika inställningar och egenskaper samt information om latitud/longitud. När du gör en bokning registrerar vårt system hur och från vilka webbplatser du har gjort din bokning. Om denna data kan identifiera dig som fysisk person så anses datan vara personliga uppgifter och omfattas då av dessa sekretessregler.

Du kan alltid välja vilka personuppgifter (om några) du vill uppge. Om du väljer att inte uppge viss information så kan detta påverka dina transaktioner med oss.

Varför samlar vi in, använder och delar dina personuppgifter?

  • Bokningar: Vi använder dina personuppgifter för att slutföra och administrera din onlinebokning.
  • Kundtjänst: Vi använder dina personuppgifter för att erbjuda kundtjänst.
  • Gästrecensioner: Vi kan använda dina kontaktuppgifter för att bjuda in dig via mejl till att skriva en gästrecension efter din vistelse. Det här kan hjälpa andra resenärer att välja ett boende som passar dem bäst.
  • Marknadsföringsaktiviteter: Vi använder även din information för marknadsaktiviteter i enlighet med tillämplig lagstiftning.
  • Annan kommunikation: Det kan finnas andra tillfällen när vi kontaktar dig via mejl, post eller sms beroende på vilka kontaktuppgifter du delar med oss. Det kan till exempel innefatta:
    • Att svara på och hantera önskemål som du har gjort.
    • Om du inte har slutfört en bokning online så kan vi mejla en påminnelse till dig om att slutföra din bokning. Vi tror att den här extratjänsten är fördelaktig för dig då du kan fortsätta med bokningen utan att behöva göra en ny sökning eller fylla i dina bokningsuppgifter på nytt.
    • När du använder våra tjänster kan vi komma att skicka en enkät eller bjuda in dig att lämna en recension om din upplevelse av vår webbplats.
  • Juridiska skäl: I vissa fall kan vi behöva använda din information för att hantera och lösa juridiska tvister samt för utredningar och efterlevnad av lagar och regler.
  • Upptäcka och förhindra bedrägeri: Vi kan komma att använda personuppgifter för att upptäcka och förhindra bedrägerier eller andra oönskade aktiviteter.
  • Förbättring av våra tjänster: Slutligen använder vi också dina personuppgifter för analyser för att förbättra våra tjänster och användarvänlighet samt förbättra funktionaliteten och kvaliteten av våra online-resetjänster.

När vi använder dina uppgifter på ovanstående vis gör vi så på följande rättsliga grunder:

  • Upprätthållande av ett avtal: Dina uppgifter kan behöva användas för att upprätthålla ett kontrakt som du ingått med oss. Till exempel, när du använder våra tjänster för att genomföra en bokning online använder vi dina uppgifter för att fullgöra vår plikt att slutföra och hantera den bokningen i enlighet med det kontrakt som vi ingått med dig.
  • Legitima intressen: Vi kan komma att använda dina uppgifter för att värna om våra legitima intressen. Till exempel för att kunna erbjuda dig ett optimalt anpassat innehåll på vår webbplats, i våra mejlutskick och nyhetsbrev, för att förbättra och marknadsföra våra produkter, tjänster och innehållet på vår webbplats, samt för administrativa syften, för att motverka bedrägeri och av rättsliga skäl.
  • Samtycke: Med ditt samtycke kan vi använda dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Du kan ångra ditt samtycke när som helst genom att kontakta oss på någon av adresserna i slutet av dessa sekretessregler.

Hur delar vi dina personuppgifter med utomstående parter?

  • Booking.com: Vi samarbetar med Booking.com B.V., beläget på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederländerna (www.booking.com) (härefter Booking.com), för att erbjuda dig våra onlinebokningstjänster. Vi står för innehållet på den här webbplatsen och du gör bokningar direkt med oss, men bokningarna kommer att behandlas av Booking.com. Informationen som du anger på den här webbplatsen kommer således också att delas med Booking.com och dess affiliatepartners. Det kan inkludera personuppgifter som ditt namn, dina kontaktuppgifter, dina betalningsuppgifter, namnen på de gäster du reser med och andra preferenser som du specificerat under bokningen. För att läsa mer om Booking.com och dess företagsfamilj kan du besöka sidan Om Booking.com.
    Booking.com kommer att skicka ut ett bekräftelsemejl och ett mejl innan ankomst samt tillhandahålla information om området och boendet. Booking.com kommer dessutom att erbjuda dig internationell kundtjänst dygnet runt på fler än 20 språk från sina lokala kontor. Genom att dela dina uppgifter med personalen på Booking.coms globala kundtjänst kan de hjälpa dig bättre när du behöver det. Booking.com kan komma att använda dina uppgifter för tekniska, analytiska och marknadsföringsmässiga ändamål som beskrivs vidare i Booking.coms sekretessregler. Detta kan omfatta att din information även delas med andra medlemmar av Priceline Group (Agoda.com, Rentalcars.com och Kayak.com) för analys för att tillhandahålla dig med reserelaterade erbjudanden som kan vara av intresse för dig och för att erbjuda anpassad service. Om du har frågor om hur Booking.com använder dina personuppgifter kan du kontakta customer.service@booking.com.
  • BookingSuite: Dina personuppgifter kan komma att delas med BookingSuite B.V., beläget på Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederländerna (suite.booking.com) – företaget som driver den här webbplatsen. BookingSuite kommer att dela dina personuppgifter med Booking.com i de syften som beskrivits här ovan.
  • Utomstående tillhandahållare av tjänster: Vi kan komma att använda oss av andra tillhandahållare av tjänster för att bearbeta dina personuppgifter enbart å våra vägnar. Sådan bearbetning genomförs av olika skäl, till exempel för att ordna med betalning för bokningar, utskick av marknadsföringsmaterial eller hjälp med analyser. Dessa utomstående parter är bundna av konfidentialitetsklausuler och är inte tillåtna att använda dina personuppgifter i egna syften eller i något annat syfte.
  • Behöriga myndigheter: Vi tillhandahåller rättsvårdande myndigheter med personuppgifter enbart om vi är juridiskt bundna därtill eller om det är absolut nödvändigt för att förhindra, upptäcka eller utreda kriminella handlingar och bedrägeri.

Lagring av personuppgifter

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge vi anser det vara nödvändigt för att kunna erbjuda dig tjänster, följa tillämplig lagstiftning (inklusive de gällande lagring av handlingar), lösa tvister med någon part och annat som är nödvändigt för att vi ska kunna utföra vår verksamhet. Alla personuppgifter vi lagrar omfattas av dessa sekretessregler.

Vilka säkerhetsåtgärder vidtas för att skydda dina personuppgifter?

I enlighet med tillämpliga dataskyddslagar vidtar vi vissa åtgärder för att förhindra oauktoriserad tillgång till, och felaktigt användande av, personuppgifter. Vi använder lämpliga affärssystem och åtgärder för att skydda de personuppgifter du lämnar ut till oss. Vi vidtar även säkerhetsåtgärder av teknisk och fysisk natur för att neka tillträde till och användande av de personuppgifter som lagras på våra servrar. Enbart auktoriserad personal har tillgång till personuppgifter i sitt arbete.

Hur kan du kontrollera dina personuppgifter?

Du har alltid rätt att se vilka av dina personuppgifter vi har sparat hos oss. Kontakta oss via nedan angivna mejladress och be att få se dessa uppgifter. Skriv "Request personal information" i mejlets ämnesrad så går det hela lite snabbare.
Du kan också kontakta oss om du tror att de personuppgifter vi har om dig är felaktiga, om du tror att vi inte längre har rätt att använda din personliga information eller om du har några andra frågor om hur dina personuppgifter används eller om dessa sekretessregler. Kontakta oss genom att skicka ett mejl eller brev till oss (kontaktuppgifter finns här nedanför). Vi kommer hantera din förfrågan i enlighet med tillämplig dataskyddslag.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

Boondaree Home Resort, 28 Patak Rd., T.Karon, A.Muang, Phuket, 83100 Kata Beach, Thailand. Om du har några förslag eller kommentarer gällande dessa sekretessregler så kan du skicka ett mejl till info@boondaree.com.

Stäng